HOME

onsdag 11. desember 2013

Spaghetti med sprøstekt parmaskinke

Enkel og god hverdagsmat.
 
Du trenger: (2 personer)
160 g spaghetti
1 ts smør
250 g asparges
100 g parmaskinke
1 vårløk, i skiver
10 perletomater eller cherrytomater, delt i to
en nevne basilikum, hakket
extra virgin olivenolje
parmesan, revet
salt og pepper
 
Slik gjør du:
Sett ovnen på 180 grader. Legg parmaskivene på en stekeplate kledd med bakepapir. Stek til parmaskivene er sprø, ca 10 minutter og del de deretter i biter. Kok asparges, skyll så i kaldt vann og del aspargesen opp i biter. Kok spaghetti etter anvisning på pakken. Ha smøret i den kokte pastaen. Bland spaghetti, parmaskinke, asparges, vårløk, tomat og basilikum. Ringle over litt olivenolje, riv over parmesan og smak til med salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar